Inschrijvingen 2020-2020 AANGEPAST

Definitief: inschrijvingen op 18 mei 2020

De inschrijvingen van kleuters geboren in 2018 zullen plaatsvinden op maandag 18 mei 2020 tussen 17.00 en 19.00. Op dit ogenblik (28 mei 2020) zijn er nog 2 plaatsen beschikbaar.

Vrije plaatsen voor kinderen van een ander geboortejaar vinden jullie op de website onder de tab: Info / Inschrijvingen schooljaar 2020-2021.

Via onderstaande link kunnen jullie een inschrijvingsformulier downloaden en afdrukken.

Dit formulier moeten jullie thuis al gedeeltelijk invullen, zodat de officiële inschrijving op school sneller kan verlopen en het contact zo kort mogelijk blijft.

Jullie brengen dit document maandag mee naar de school. Op het secretariaat wordt het formulier dan verder ingevuld.

OPGELET: De inschrijving wordt pas officieel op het moment dat het formulier op school ondertekend wordt.

WAT KUNNEN JULLIE AL INVULLEN:

Deel 1. Administratieve gegevens voor de school: pag.1-2-3

• Gegevens over het kind
  • Gegevens over de ouders
  • Gegevens over de leefeenheid
  • Noodnummers tijdens de schooluren indien de ouders niet bereikbaar zijn

TOESTEMMINGSFORMULIER: pag. 1-2-3

• Gegevens over het kind
  • Verwerking van digitale gegevens
  • Verwerking van medische gegevens

VEILIGHEIDSMAATREGELEN:

De schoolpoort (Jaak Tassetstraat) wordt geopend om 16 uur.

Binnen de school houden we rekening met de regels van sociale afstand (1,5 m afstand).

Buiten de school rekenen we erop dat jullie hier zelf de verantwoordelijkheid nemen.

De inschrijving gebeurt door één persoon en zeker geen kinderen meebrengen.

Adres:

Jaak Tassetstraat 20 bus 2